“Sayang kena kuat tau, sebak hati ummi” Luahan Sajat lihat Coach Yin kemalangan

Baru-baru ini agak kecoh apabila Coach Yin dikatakan telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya. Ketika kejadian, Coach Yin sedang menunggang motorsikal berkuasa tinggi miliknya dalam perjalanan menuju ke Cameroon Highland.

Coach Yin telah berkongsi kisah dirinya tercedera di laman media sosial dan menunjukkan dirinya yang sedang tercedera akibat kemalangan berkenaan.

Antara individu yang terkesan dengan kemalangan berkenaan adalah temannya iaitu Nur Sajat.

Di laman media sosial IG miliknya, Nur Sajat telah menulis ucapan khas buat Coach Yin.

Ini komen Nur Sajat:

“Sayang….. Sayang kena kuat tau… Ummu sedih bila dengar sayang ex-cident pagi tadi… Sebak hati ummi syg… Sebab tu lah ummi cakap.. Bawa motor ini bahaya.. Motor ini tak kisah lah besar dan power mcm mana pun.. Kena langgar sikit, jatuh nya sama ada teruk atau biasa.. Tetapi tetap luka syg…

“Lepas ini dengar lah cakap saya sikit.. Kita tegur sebab sayang.. Mana mana wanita pun tetap tak galakkan, teman lelaki nya bawa motor.. Tambah2 lagi berkonvoi… Better awk beli kereta. Bukan awak tak mampu syg oii

Sajat meminta Coach Yin untuk membeli kereta selepas ini dan benar-benar risau akan keadaan temannya itu.

Untuk pengetahuan semua, Nur Sajat ketika ini berada di luar negara kerana sedang belajar mendandan rambut di negara luar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here