Respon ‘Panas Hati’ Nelydia Senrose Tentang Foto Oktovia Manrose Yang Viral

Nampaknya pengantin baru, Nelydia Senrose telah panas hati apabila sepupu dan juga teman baiknya Oktovia Manrose menjadi mangsa para netizen dan makcik bawang di luar sana.

Kisahnya bermula apabila Oktovia Manrose telah muatnaik foto bersama Nelydia Senrose bersama suaminya.

Oktovia Manrose telah munulis komen panjang lebar ucapan khas buat Nelydia Senrose.

Namun begitu, Oktovia Manrose telah dikecam oleh netizen apabila ramai yang menyindir Oktovia Manrose agar jangan nak rampas suami Nelydia Senrose selepas ini.

Ini ada kaitan apabila Oktovia Manrose dikaitkan dengan masalah rumah tangga yang melanda Bella Astillah dan juga Aliff Aziz. kerana kes ini, Oktovia Manrose jadi mangsa apabila diserang di gambar bersama pengantin baru, Nelydia Senrose dan juga suaminya Hafez Halimi.

Melihat Oktovia Manrose kena serang bertubi, Nelydia Senrose telah panas hati dan tampil memberi komen.

Nampaknya, Nelydia Senrose benar-benar marah dengan segelintir netizen dan meminta mereka jangan buat sebegitu kepada Oktovia Manrose.

Bengang dengan komen berbentuk sindiran yang agak melampau, Nelydia tampil mempertahankan sepupunya itu daripada terus dikecam.

Ini komen Nelydia Senrose:

Shut Up guys! Semua Benda Nak Kecam, Jangan Jadi ‘Bitchy’ Sangat

Itulah komen dari Nelydia Senrose.

Kalau diingat kemabli, bama Oktovia memang emniti di bibir para peminat industri hiburan apabila didakwa mempunyai hubungan istimewa dengan pelakon Aliff Aziz.

Kes kecurangan Aliff Aziz telah didedahkan oleh isterinya sendiri Bella Astillah apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab dan truut ada bersama adalah Oktovia.

tidak mahu kes ini berlarutan, Oktovia akhirnya telah tampil mengakui kesilapannya keluar dengan suami orang dan memohon maaf secara terbuka. Namun nampaknya masih ada netizen yang belum move on dengan kes berkenaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here