Mungkin ini balasan Allah kepadaku kerana nak potong kemaluan – Safiey Ilias

Usahawan kosmetik popular iaitu Safiey Illias dikenali ramai dengan imej wanita walhal umum mengetahui dis seorang lelaki dan pernah berhjarh satu masa dulu.

Dalam perkembangan terkini, Safiey Ilias ada berkongsi kisah tentang kereta mewahnya yang dipandu olehnya telah terlibat dalam kemalangan jalan raya semalam.

Apa yang menarik perhatian para netizen ialah kenyataan Safiey Ilias menganggap kemalangan itu terjadi kerana balasan Tuhan.

Melalui satu entri di laman IG miliknya, Safiey Ilias memuat naik gambar kereta mewahnya yang remuk teruk di bahagian depan dan menganggap kemalangan itu terjadi kerana niatnya untuk memotong kemaluan dan menukar jantina.

Ini caption dari Safiey Ilias:

“Lain kali nk beli kete baru jgn sebut depan kereta lama. Nanti dia merajuk. Mungkin ini balasan Allah kepadaku kerana mahu nak potong kemaluan . Ampunkan aku ya Allah”

Bagaimanapun di ruangan komen, pelbagai reaksi netizen dapat dilihat. Selain ramai memintanya bertaubat, ada juga mendoakan agar ushawan berkenaan kembali ke jalan yang lurus.

Rata-rata pengakuan Safiey itu juga membuatkan netizen terkejut kerana usahawan ini terlalu terbuka mengakui perkara berkenaan. Apapun harapnya Safiey Ilias jadikan pengalaman ini sebagai iktibar dan berfikir panjang sebelum bertindak dan ingin melakukan sesuatu.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here