Atikah Suhaimie tampil dengan pakaian renang di pantai.. Ini respon Awi Rafael

Selepas perkahwinan yang dirancang dengan penyanyi Awi rafaek tak kesampaian dan dibatalkan, nama Atikah Suhaimie menjadi bualan ramai apabila pelakon itu memuat naik gambar terkininya yang agak terdedah sedang berenang di pantai.

Ekoran gambar berkenaan, ada netizen yang melabel dan mengatakan Atikah Suhaimie masih lagi tak berubah dan mungkin tak akan berubah dan kerana gayanya itu termasuk cara pemakaiannya itulah menyebabkan dia dan Awi Rafael putus tunang.

Walaupun sudah tiada lagi hubungan istimewa, nampaknya dapat dilihat hubungan mereka sebenarnya masih lagi baik.

Apabila isu ini menjadi viral, Awi Rafael telah memebri komen tentangnya. Awi masih lagi mengambil berat terhadap tunangnya itu. Menerusi ruangan komen, Awi meminta netizen untuk positif dan berhenti mengecam bekas tunangnya itu.

Ini tulis Awi Rafael:

Komen Awi rafael itu dibalas semula oleh Atikah Suhaimie dengan memebri ucapan terima kasih dan memuji sikap Awi yang sentiasa baik seperti selalu.

Ini respon balas Atikah Suhaimie:

Dek kerana komen dari Awi Rafael itu, rata-rata para netizen memuji sikap profesional antara mereka berdua walaupun sudah putus tunang dan tak jadi kahwin. Malah ada netizen masih mengharapkan agar mereka berdua kembali bersama.

Walau tak ada jodoh bersama, namun tidak bermakna mereka berdua harus bermusuhan. Memang bagus apa yang Awi dan Atikah buat ini iaitu dengan masih mengekalkan hubungan yang baik walaupun hanya berkawan.

Sumber: Beautiful Nara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here