Mandi air hujan baik untuk segala penyakit termasuk gangguan jin – Dr. Abd Rani Osman

Satu perkongsian dari seorang lelaki bernama Dr. Abd Rani Osman telah menjadi viral. Perkongsian ini menggalakkan orang ramai untuk mandi air hujan.

Tetapi bukannya boleh mandi macam tu sahaja, ada caranya. Jom baca perkongsian dari Dr. Abd Rani Osman.

Ini perkongsianya yang menjadi viral:

“Terapi Air Hujan untuk segala penyakit dan Gangguan Jin

“Kalau hujan turun jangan masuk rumah…tapi mandilah dengannya kerana ini adalah terapi semulajadi Allah berikan untuk makhluknya.. Tapi selalu org tua kita melarang kita mandi hujan sbb takut sakit..dan larangan itu kita wariskan pula ke anak2 kita…Ini pemahaman yg salah.

“Kalau sakit lepas mandi hujan tu bukan sbb air hujan tp sebab dalam badan byk benda kotor dan air hujan tu sbg bahan cuci utk membuang semua kekotoran terutamanya gangguan syaitan. Kadang Allah tunjuk tanda badan kita ada sesuatu melalui kesakitan itu. Kalau kita sakit teruk lepas mandi hujan itu perlu rawatan susulan dgn Ruqyah Syar’iyyah…Salah 1 cara SCAN diri tu adalah dgn Mandi air hujan…ada juga org mandi hujan tak juga sakit2 sbb badannya bebas jin. Alhamdulillah

“Tapi mandi bukan sembarangan mandi.. Ada cara dan kaedahnya…
di bawah kami ajarkan…

-Niat – Niatlah dlm hati sekuatnya & mohon pertolongan Allah utk apa kita mandi hujan…

?Cth 1: menghancurkan jin yg zalim ke atas jasad kita (niatkan & mohon pd Allah jadikan air hujan sbg api & asid yg membakar badan jin dlm badan kita.

?‍?‍?Cth 2: anak degil @ hyperaktif umur (5 thn ke atas) niatkan lembutkan hatinya agar dengar kata2 org tuanya…& dihilangkan gangguan syaitan…org tuanya xperlu mandi hujan cukup memerhatikan & baca ayat2 di bawah sehingga didengari anknya…
Dan apa shj niat bergantung penyakit & keluhan masing2.

-Biarkan hujan berlalu selama sekurangnya 10 minit barulah kita mandi air hujan.

-Air hujan yg digunakan utk terapi ini mesti yg turun terus dari langit.Tidak terkena pokok/bumbung atau disambut dgn baldi.

-Air hujan yg turun sebaiknya hujan yg lebat bukan gerimis.

-Tadah air hujan dari langit ke bekas kecil utk dibuat minum. In shaa Allah ini jg adalah penawar.

-Mulakan mandi sambil membacakan sekurangnya Al Fatihah atau lebih baik lagi dgn ayat2 standard iaitu Ayat Kursi & Al Ikhlas, Al Falak & An Nas. Bonus jika tahu ayat ruqyah yg lain mengikut jenis penyakit.

-Baca terus sehingga sekurangnya 15minit-30minit sambil mandi air hujan.

-Jika terasa sakit dibahagian badan tertentu tepuk2 dan jika ada rasa mual mau muntah keluarkan jangan ditahan kerana ini tanda ada penyakit/jin yg mau keluar melalui cara ini(cara yg normal & tidak menyakitkan)

-Sental2 badan seperti menggosok daki di badan.Jika ada penyakit kulit cara ini pun bagus.

-Selesai mandi badan jangan dilap…kecuali rambut.Biar kering sendiri.

-Lakukanlah terapi ini selama sekurangnya 3 hari…atau 7 hari berturut.Kalau hujan xturun hari berikutnya nasib lahhh….tunggu lah hujan turun lagi…

-Lain kali hujan turun jangan mengeluh.Ada manfaatnya bagi org lain.Bagi org yg berakal dgn pemberian Allah akan sentiasa memanfaatkan rezeki Allah.

“Wallahu’alam bissawab Biidznillah
“Selamat Mandi Air Hujan

Itulah perkongsiannya. Boleh la try mandi hujan selepas ini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here