Zahirah Macwilson Bercinta Dengan Aiman Hakim Ridza, Ini Respon Ibu Zahirah

Semalam, tersebarnya satu berita tentang pasangan selebriti Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza khabarnya sedang hangat bercinta.

Hari ini, pasangan ini seperti telah mengesahkan mereka memang sedang menjalin hubungan cinta apabila ibu zahirah Macwilson memberi respon balas tentang hal berkenaan.

Hubungan cinta antara Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza nampaknya turut mendapat restu keluarga dan perkara tersebut dikongsikan oleh ibunya di Instagram.

Ini perkongsian ibu kepada Zahirah Macwilson iaitu Maslinda Yusof:

Percintaan Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza mula tercetus setelah Aiman sendiri memuatnaik foto bersama Zahirah dengan caption seperti sedang bercinta dan mempunyai hash tag sendiri iaitu #zahiraAH, AH itu membawa nama Aiman Hakim.

Semoga restu dari pihak keluarga membawa pasangan ini ke jinjang pelamin. Ramai orang terutama para peminat mengatakan pasangan ini sangan padan bersama dan suka melihat mereka berdua.

Apa pun, semoga Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza sentiasa bersedia dengan segala panca roba dan dugaan sepanjang dalam hubungan ini nanti, maklumlah bakal menjadi pasangan kekasih terhangat di Malaysia.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here