Video terbaru Emma Maembong dikritik pula, pakai tudung nampak leher..

Emma Maembong kini menjadi bahan bualan para peminat industri hiburan tanah air. Para netizen mula berbicara tentang pelakon ini ekoran tersebarnya gambar dengan Syed Abdullah baru-baru ini.

Dalam pada itu, melalui video terbaru oleh Emma Maembong yang dimuatnaik di laman Ig miliknya, pelakon cantik ini sekali lagi dikritik.

Kali ini Emma Maembong dikritik tentang cara pemakaian tudungnya. Melalui video itu, memang ada ternampak leher Emma Maembong.

Ini antara komen dari netizen di entry berkenaan:

lalu.putera: “nampak leher

zakishafee: “Kesiannya. Dulu nampak baik. Sekarang baru nampak belang. Moga berubah ya. Harap takde anak muda ikut bende camni.

xdilah.dmia: “Pakai tdung elok elok sikit ye please jdi mcm dulu blik pakai tudung labuh mcm ustazah skrang pkai tudung nmpk leher pulak akak dhla cntik jngn la jdi mcm ni pkai tudung jngn la nmpk leher akak kan manis klu pkai tudung elok2 lgi nmpk manis ok

_vaneloppe: “leher tu pun aurat klau emma nak tahu

ashirah_jr: “Actually dia pakai tdung ke tak tu

encik_lampu: “sini ea buat rambut karat mcm dlm gmbr tutttt. beli short kt mne pulak

iam_lucky_wan: “Aik..npe pkai tudung plk?seluar pendek hntr dobi ke?

nurdelisha_yana: “Kembali ke jalan allah adek..x takut ke azab dr allah swt..skrang awk happy mgkn x rse musibah lg..duniawi hnya sementara

syah_bahar9: “Berubah la emma..moga terus istiqomah..Aamiin..

kuchikuxhi: “I lost respect wif dis beautiful woman. She suposed to muhasabah diri. X tgur slh, nak tgur pun tkut ckp kita buka aib dia plak. Pdahal dia yg open her own aib aiyo.. Dkt komen ckp bestfren sja with syed tu, tp xkan la fren smpai peluk mcm tu. Idk la. Oh dunia… Smentaraaa…

aleeya.eee: “pakai tudung biar melitupi semua yea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here