Terlalu Rapat Sampai Bergesel Dengan Elizabeth Tan, Netizen Kritik Syafiq Kyle

Selepas ini akan ada satu drama terbaru berjudul Senafas Rindu. Drama ini telah diterajui oleh dua selebriti popula riaitu Syafiq Kyle dan juga Elizabeth Tan.

Walaupun drama Senafas Rindu lakonan Syafiq Kyle dan Elizabeth Tan belum ditayangkan, namun nampaknya ramai yang sudah jatuh cinta dengan keserasian mereka berdua.

Baru-baru ini Syafiq ada memuat naik foto bersama Elizabeth bagi tujuan promosi drama tersebut di akaun Twitternya. Namun gambar tersebut dikritik segelintir netizen kerana terlalu rapat antara mereka berdua.

Bergambar rapat, rata-rata netizen menegur agar Syafiq menjaga batasnya dengan Elizabeth Tan. Namun, ada juga netizen yang seakan memberi komen berseloroh seolah-olah cemburu melihat kemesraan pasangan ini.

Jangan lupa tonton drama Senafas Rindu ini nanti di slot MegaDrama di Astro Ria. Selail Syafiq Kyle dan juga Elizabeth Tan, pelakon lain yang turut menjayakan drama ini ialah Kahoe Hon, Alya Iman, Wan Sharmila, Josiah Lim, Nelissa Edreena, Sharul Kamal, Arash Mohd, Liza Abdullah, Aziza Kazan, Louisa Alissa Chong, Fazreen Rafi, Zarina Zainorddin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here