Tangan Berkuku Panjang Misteri Muncul Ketika Kanak-Kanak Ini Sedang Mandi Di Swimming Pool

Telah viral satu video menunjukkan seorang kanak kanak dan ayahnya yang dirakam di kolam renang. Video itu diambil oleh seorang perempuan yang dikatakan ibu kepada kanak-kanak itu. Video itu memperlihatkan telah muncul secara tiba-tiba satu tangan dengan kuku yang panjang ketika budak berkenaan diangkat oleh ayahnya untuk naik ke tepi kolam renang.

Ianya lantas telah menjadi topik hangat apabila ramai netizen cuba menyelesaikan misteri yang menyelubungi ramai orang.

Ada yang kata memang tangan misteri ada yang kata ada orang sebenarnya dalam kolam renang tersebut tetapi dia sandar di dinding kolam dan disebabkan sudut tangkapan video begitu memang tidak dapat lihat siapa di dalam kolam.

Ada yang kata itu mungkin adalah kelibat makhluk halus kerana jika dilihat secara teliti tangan tersebut seperti agak mengerikan dan mempunyai kuku yang panjang

kejadian sebeanrnya berlaku di negara seberang aiitu negara Indonesia dan ia nya kelihatan seperti tangan misteri cuba menarik seorang kanak-kanak yang sedang belajar berenang di sebuah kolam renang awam.

Menurut sumber, seorang bapa sedang mengajar anaknya berenang sambil dirakam oleh ibunya dari atas kolam, secara tiba-tiba muncul tangan misteri berkuku panjang memegang peha anak mereka dari dalam kolam itu.

Ini yang ditulis di FB sumber: ‚ÄúTiada sesiapa di sudut kolam itu kecuali suami dan anakku, kata wanita yang memuat naik video berkenaan.”

Percaya atau tidak, ia terpulang kepada individu itu sendiri tetapi gambar dan video ini menimbulkan misteri dan ia benar-benar berlaku di kolam renang di Bengkulu, Indonesia.

Ini videonya:

Tangan sapa pulak tu.. nampak tak

Posted by Vutsi studio on Friday, 5 October 2018

Nah tengok tangan tu:

Apa pandangan kalian, ada kah ianya mempunyai unsur mistik atau ini hanya kebetulan sahaja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here