Setengah Juta Serum Faith Fleur PERCUMA untuk Dimiliki..!!

 

Bagi menghargai kesetiaan pengguna di seluruh negara, Faith Fleur buat julung kalinya menyediakan 500,000 serum percuma untuk dimiliki.

Bukan sedikit ya ols, setengah juta akan jadi milik anda tanpa perlu bayar apa- apa.

Melalui Kempen 1+ 1 anda hanya perlu bayar harga untuk sebotol serum untuk melayakkan anda membawa pulang dua botol serum.

Jimat dan pastinya ia peluang yang tak sepatutnya dilepaskan.

Kempen 1+1 ini akan bermula pada 30 September hingga 30 Oktober 2019 depan.

Serum Faith Fleur mempunyai keistimewaan tersendiri apabila mampu mengurangkan masalah rambut gugur, menghapuskan kelemumur, melembut, melebat dan memberikan kewangian pada rambut, selain membunuh kutu serta membaiki rambut rosak dan kering.

Produk berasaskan air yang mesra solat dan berbau lembut serta menyegarkan ini pasti menjadi pilihan semua golongan tanpa mengira usia.

Orang ramai yang ingin mendapatkan serum Faith Fleur ini boleh mendapatkannya di stokis, agen dan dropship Faith Fleur di seluruh negara.

Boleh dapatkan juga dengan team sale sah kami di talian 013 662 9389 ataupun melalui whatsapp https://Shampofaithfleur.wasap.my selain mengunjungi laman sesawang https://www.faithfleur.my/ atau di Shopee https://shopee.com.my/faithfleurhq.

Sementara itu, selain serum, Faith Fleur turut mempunyai item lain yang turut menjadi pilihan kebanyakan pengguna termasuk perapi, syampu dan tonik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here