“Sedih terkejut menggigil.. dia dah janji nak jumpa saya malam ni” – Aliff Syukri

Hari ini satu berita duka cita telah diterima yang mana pengasas kosmetik poppular jenama Dnars Skincare iaitu Faziani telah meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya.

Antara yang meluahkan rasa hati sedih adalah rakannya iaitu Dato Alif Syukri.

Kata Aliff Syukri, sepatutnya mereka berdua akan berjumpa pada malam ini, namun apa kan daya, semua nya adalah takdir Tuhan, Faziani pergi buat selamanya.

Ini nukilan dari Aliff Syukri:

“Kenapa ramai orang yang saya sayang pergi… dia dah janji nak jumpa saya malam ni. sahabat saya, tolong doakan arwah

“Sedih terkejut menggigil kaki saya menerima perkhabaran sahabat seperjuangan bisnes saya kak @faziani_rohban kosmetik dan dnars.. telah kembali ke rahmatullah disebabkan kemalangan pagi tadi…

“Jujurnya pahit utk sy tulis ini sbb saya kenal kak faziani lebih 15tahun… ketika berniaga dipasar lagi sehinggalah beliau berjaya…saya terus terimbau kembali kebaikan kak faziani orangnya sangat 2 baik… setiap tahun bagi sumbangan dan ke umrah…. ikhlas dan tidak pernah memburukkan org lain walau di diburukkan malah dia janji nak dtg majlis saya malam utk iftar siap booking 2 org.

“Semoga roh arwah ditempatkan di kalangan mereka yg beramal soleh dan rezeki arwah pergi pada bulan ramadhan yg penuh keberkatan…malam ni lps majlis sy akan ke kelantan demi akak.. tanda peringatan dan penghormatan terakhir kri kat akak.. alfatihah

Sumber: IG Aliff Syukri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here