Ramai terkejut tengok baju Ain Edruce ni… Lihat reaksi netizen

Pengacara dan pelakon sedang meingkat naik iaitu Ain Edruce amat dikenali dengan caranya yang sempoi, gila-gila serta aura dan gaya fesyen yang sentiasa up to date.

Namun baru-baru ini, Ain Edruce telah membuatkan para peminatnya asedikit terkejut dan terkesima.

Kisah nya bermula apabila Ain Edruce telah pergi bercuti ke pusat perangian popular Bali, di Indonesia.

Seperti manusia biasa, sudah menjadi kebiasaaan seseorang itu untuk sentiasa memuat naik foto serta video berkongsi keindahan pemandangan ketika bercuti, itulah yang dikongsikan oleh Ain Edruce ketika bercuti di pulau Bali.

Namun, dalam perkongsian gambarnya ketika bercuti di sana, ada beberapa gambar yang dimuat naik oleh Ain Edruce yang telah menunjukkan ianya kelihatan seakan menampakkan bentuk bahagian punggungnya.

Ini apabila Ain Edruce memakai pakaian yang berwarna coklat di beberapa bahagian sekaligus memperlihatkan seperti warna kulitnya.

Corak serta warna bajunya yang biru dan coklat dengan motif corak simeteri telah disalah sangka oleh pengikut Instagramnya, apabila mereka menyangka ia adalah warna kulit pelakon itu.

Ramai yang luah rasa terkejut dan ada juga telah menasihati Ain supaya memadamkan gambar berkenaan. Namun sangkaan mereka ternyata silap, sebenarnya ia adalah warna baju Ain Edruce bukannya nampak bahagian punggung Ain Edruce pun.

Orang panggil ini sebagai ‘ilusi optik’.

Seperti biasalah, ada dalam kalangan para netizen yang menegur tentang hal ini.

Ini koleksi komen dari para followernya:

Sumber : Ain Edruce

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here