Pendedahan penuh Nonny Nadirah… Akui rumah tangga kena sihir pemisah

Penyanyi dan pelakon Nonny Nadirah telah menegsahkan penceraian dengan suaminya, Mohamed Mustain Mohamed Adnan, tak sampai pun setahun berkahwin.

Portal Media Hiburan telah membuat satu laporan eksklusif dengan Nonny Nadirah untuk bertanyakan keadaannya selepas melalui fasa penceraian.

Banyak isu yang timbul termasuk Nonny akui ada sihir pemisah dalam rumah tangganya.

Ini pendedahan penuh dari Nonny Nadirah:

TENGAH KUATKAN DIRI

“Saya pun di dalam fasa tengah menguatkan emosi saya, fizikal dan mental saya. Orang nampak saya kuat tapi sebenarnya saya pun manusia biasa dan saya juga seorang perempuan yang hatinya rapuh.”

“Orang pun tahu saya..sebelum ini dengan bekas pasangan saya begitu lama, dekat 9 tahun akan tetapi jodoh kita orang tidaklah begitu panjang…”

“Tapi apa yang saya percaya ini adalah antara sebab untuk saya berbalik kepada Allah..”

MASIH SAYANG BEKAS SUAMI

Dalam pada itu, penyanyi yang berusia 29 tahun itu turut memaklumkan bahawa dia masih lagi menyayangi bekas suaminya itu.

“Kalau nak cakap sayang, memang sayang. Airmata pun dah tak boleh nak keluar dah. Saya rehda..”

“Saya rasa sedih, memang teramat sedih saya tak boleh nak mengambarkan macam mana perasaan saya.”

“Akan tetapi dalam kesedihan saya itu ada kegembiraan. Saya merasakan memori itu akan tetap menjadi memori.Kita boleh simpan.. kalau benda yang baik tu saya rasa tidak ada masalah untuk kita simpan…”

“Cuma yang lagi rasa sedih lebih sikit tu tak sangka lah jodoh tak begitu panjang.. dan saya hanya berserah buat masa ini.”

ANTARA PUNCA CERAI SEBAB SIHIR

Tentang penceraian rumahtangganya, Nonny menjelaskan salah satu punca penceraian itu berlaku akibat buatan sihir.

“Memang benda tu wujud, kita tahu benda sihir dan ghaib ni memang wujud. Saya percaya sihir yang paling jahat adalah sihir pemisah dalam rumahtangga.”

“Ya, saya percaya memang ustaz pun ada bagi tahu benda ni memang ada dalam rumahtangga saya.”

“Akan tetapi saya tak nak salahkan ataupun saya tak nak percaya 100% sebab tu saya perbaiki diri saya…”

“Saya minta dengan Allah, kalau betul ada yang dengki ataupun yang memang ada berbuat jahat ke atas perhubungan kami berdua, tolong tunjukan jalan keluar.”

DOA BUAT BEKAS SUAMI

Nonny yang mula jadi penyanyi sejak keluar dengan bintang Akademi Fantasi musim kelima itu turut berkata dia sentiasa mendoakan yang baik buat bekas suaminya itu meski sudahpun berpisah pada Oktober tahun lalu.

“Saya akan tetap mendoakan dia mendapat kehidupan yang lebih baik dan mendapat pasangan yang lebih baik daripada saya yang boleh jaga dia sampai bila-bila sebab saya memang tak pernah sayang orang yang macam mana saya sayang dia.”

Sumber: Media Hiburan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here