Nellisa, Adik Nabila Pula Sindir Sharnaaz?

Terdahulu, pasangan suami isteri ini iaitu Noor Nabila dan juga pelakon Sharnaz Ahmad kecoh apabila kakak kepada pelakon dan pengacara popular telah memfailkan penceraian.

Punca Noor Nabila bertindak memfailkan penceraian ini dikatakan kerana nafkah yang diberikan sebanyak RM 500 sebulan tidak mencukupi selain itu pasangan ini juga tidak lagi tinggal sebumbung sejak Febuari lalu.

Kemelut isu rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila menjadi semakin rumit apabila pihak pelakon itu telah menolak pemohonan cerai yang di fail kan oleh isterinya pada 27 Ogos lalu.

Di katakana kenapa dia tidak bersetuju dengan tindakan yang dilakukan oleh isterinya itu adalah kerana dia ingin memperbetulkan dan mencari penyelesaian yang baik di antara kedua- dua pihak.

Namun, terkini apabila lagi sekali pihak Sharnaaz telah pun membuat permohonan nusyuz terhadap Noor Nabila dan kes ini di failkan pada 19 September lalu.

Jelas pelakon ini lai, tindakan beliau memfailkan permohonan tersebut adalah untuk memperbetulkan situasi dan spekulasi mengenai perkahwinanya itu.

Di sebabkan itu juga adik kepada ushawan dan juga kakak kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor telah memuat naik status seperti sindiran yang seolah di tujukan pada Sharnaaz Ahmad.

Di dalam status itu, dia telah mengulas berkenaan layanan seorang suami terhadap isteri. Adik Nabila juga turut menyatakan supaya suami jangan hanya tahu menunding jari terhadap isteri serta asyik mencari salah isteri.

Tambahnya lagi, jika suami itu sendiri melayan isteri dengan baik serta memberikan kasih saying sepenuhnya semestinya isteri tidak akan mebuat onar.

Jika hari itu di katakana Neelofa telah menyindir Sharnaaz dalam status di IG storynya kali ini pula adiknya Neelisa pula. Ish macam-macam hal pula semoga pasangan ini akan menemui penyelesaian yang terbaik bagi kebaikan berasama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here