“Maaf Mama Tak Dapat Selamatkanmu” – Luahan Sayu Ibu, Anak Meninggal Kerana Lelaki Maniac Obses

Ini satu kisah yang menjadi viral di laman media sosial facebook. Ianya berkisar tentang luahan ibu yang mana aak gadisnya didapti meninggal dunia, pergi buat selamanya.

Dari luahannya, ibunya bernama Noraya Sibul telah mendedahkan dan membuat dakwaan bahawa anak perempuannya meninggal dunia kerana perbuatan seorang lelaki yang amat meminati anaknya itu, pendek kata obses dengan anaknya itu.

Ini luahan hati ibu ini:

“DAMAI lah kau disana sayang… mama redha pemergian mu. Mama berjanji utk menegak kan keadilan dan membongkar segalanya utk membersihkan NAMA dan MARUAH mu… sedikit masa lagi.. KEADILAN pasti akan terserlah akhirnya.. dan satu dunia akan MERATAPI punca pemergian mu.. Puteri Marcella Nur Anis … You are my Everything. Mama sayang MNA

“My Princess sayang.. Maafkan Mama kerana tidak dpt menyelamatkan mu kali ini seperti hari2 lalu bilamana kau di ganggu oleh lelaki MANIAC yg OBSESS menagih cinta mu sejak bertahun-tahun yg lalu. Setiap kali pejam mata tidak dapat Mama bayangkan kesengsaraan yg kau lalui saat kau bergelut dgn maut.. tapi mama berjanji akan membela dan menegakkan keadilan utk NAMA dan MARUAH mu dimata awam dan melalui proses undang2.

“Selepas ini Mama akan share kan kepada netizen agar mereka faham penderitaan mu dan keluarga kita akibat daripada gangguan Lelaki Maniac yg OBSESS dan juga kegagalan pihak berkuasa membantu kita menangani masalah ini sejak dari 2017..

“Rupanya pertunangan mu pada 3/11/2018, telah memburuk kan lagi keadaan, bilamana kau dpt ugutan darinya bahawa ” TIADA SIAPA YG BOLEH MEMILIKI MU SELAIN DIA” yg kau sembunyikan dari Mama, dan kau anggap remeh.. Ini pun hanya Mama ketahui melalui kwn2 mu setelah ketiadaan mu. Banyak lagi gangguan2 lain yg kau sembunyikan dari Mama kerana kau tidak mahu Mama risau. Kebodohan mu itu telah menyebabkan Kami kehilangan Mu selamanya Sayang.

“Mama akan share kan segala lapuran2 polis yg pernah kita buat terhadap lelaki MANIAC ini.. yg GAGAL ditangani oleh pihak polis hingga lah akhirnya mencabut nyawa mu. Tidur la sayang.. Damai la di sana.. Mama tahu kau sedang berbisik .. ‘MA.. sekarang lelaki gila itu tidak sudah dapat kacau aku’. Rehatlah sayang.. Tuhan menjaga mu disana.?❤

“Kepada Ibubapa yg mempunyai anak perempuan, jangan pandang remeh bila anak perempuan punya peminat yg fanatik dan maniac, kerana adakala nya perasaan cinta yg keterlaluan (OBSESS) bisa mengundang kecelakaan bila cinta itu tidak berbalas.

“Last but not least .. Terima kasih banyak2 pada SAC Jauteh Dikun dan Insp Nathan dan JSJ Sabah yg banyak membantu keluarga kami sehingga mayat dijumpai…. Al Fatihah.. 25/1/19

Ini videonya:

My Princess sayang.. Maafkan Mama kerana tidak dpt menyelamatkan mu kali ini seperti hari2 lalu bilamana kau di ganggu oleh lelaki MANIAC yg OBSESS menagih cinta mu sejak bertahun-tahun yg lalu. Setiap kali pejam mata tidak dapat Mama bayangkan kesengsaraan yg kau lalui saat kau bergelut dgn maut.. tapi mama berjanji akan membela dan menegakkan keadilan utk NAMA dan MARUAH mu dimata awam dan melalui proses undang2. Selepas ini Mama akan sharekan kepada netizen agar mereka faham penderitaan mu dan keluarga kita akibat daripada gangguan Lelaki Maniac yg OBSESS dan juga kegagalan pihak berkuasa membantu kita menangani masalah ini sejak dari 2017.. Rupanya pertunangan mu pada 3/11/2018, telah memburuk kan lagi keadaan, bilamana kau dpt ugutan darinya bahawa " TIADA SIAPA YG BOLEH MEMILIKI MU SELAIN DIA" yg kau sembunyikan dari Mama, dan kau anggap remeh.. Ini pun hanya Mama ketahui melalui kwn2 mu setelah ketiadaan mu. Banyak lagi gangguan2 lain yg kau sembunyikan dari Mama kerana kau tidak mahu Mama risau. Kebodohan mu itu telah menyebabkan Kami kehilangan Mu selamanya Sayang.??? Mama akan share kan segala lapuran2 polis yg pernah kita buat terhadap lelaki MANIAC ini.. yg GAGAL ditangani oleh pihak polis hingga lah akhirnya mencabut nyawa mu. Tidur la sayang.. Damai la di sana.. Mama tahu kau sedang berbisik .. 'MA.. sekarang lelaki gila itu tidak sudah dapat kacau aku'. Rehatlah sayang.. Tuhan menjaga mu disana.?❤Kepada Ibubapa yg mempunyai anak perempuan, jangan pandang remeh bila anak perempuan punya peminat yg fanatik dan maniac, kerana adakala nya perasaan cinta yg keterlaluan (OBSESS) bisa mengundang kecelakaan bila cinta itu tidak berbalas. Last but not least .. Terima kasih banyak2 pada SAC Jauteh Dikun dan Insp Nathan dan JSJ Sabah yg banyak membantu keluarga kami sehingga mayat dijumpai.. ???… Al Fatihah.. 25/1/19#justiceforMarcellaNuranis#justiceforNanang

Posted by Noraya Sibul on Tuesday, 29 January 2019

Kita tunggu komen lanjut dari wanita bernama Noraya Sibul ini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here