Kat Luar Bertudung, Tapi Ada Pihak Dedah Fathia Latiff, Zarina Anjoulie Buat Hal Di Kelab Malam

Nampaknya dua artis ini semakin hangat diperkatakan. Pelbagai kontroversi yang melanda kedua mereka ini. Artis ini tak lain tak bukan adalah pelakon Fathia Latiff dan juga Zarina Anjoulie. Lantang bersuara di media sosial, Fathia Latiff dan Zarina Anjoulie terus mencuri perhatian para netizen.

Bermula dengan kes barang fake, kes berpelukkan dengan penyanyi Ismail Izzani, kes Fathia tak puas hati dengan stesen televisyen dan banyak lagi, kali ini, Fathia Latiff dan Zarina Anjoulie didakwa telah bergaduh dengan seorang gadis di kelab malam.

Pendedahan ini mula dibuat menerusi laman Instagram, gadi bernama Eka Zahidin mendedahkan telah diserang Fathia dan Zarina yang didakwanya sedang dalam keadaan mabuk ketika menari hingga melanggar mereka dan menumpahkan minuman.

Gadis bernama Eka ini turut mendedahkan Fathia Latiff yang dalam keadaan yang agak tidak sopan manakala Zarina pula didakwa seperti gangster memarahi Eka dan rakan-rakan.

Eka mendakwa Zarina Anjoulie turut meludahny aketika kejadian berlaku. Kelakuan Fathia Latiff dan Zarina Abjoulie ini berlaku disebuah kelab malam.

Ini pendedahan oleh Eka Zahidin:

Gadis ini turut bertanya kepada Fathia Latiff tentang kejadian tersebut ketika live di Instagram. Apabila terlihat komen Eka, Fathia latiff dikatakan mula memandang Zarina dengan muka terkejut dan mengakhiri live tersebut.

Ini tulis Eka lagi:

Fuh memang panas tuduhan yang dilemparkan oleh gadis bernama Eka ini kepada Fatiya latiff dan juga Zarina Anjoulie, kita tunggu respon dari kedua artis ini nanti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here