“Kami keluar sebagai kawan.. nafi mabuk” – Oktovia Manrose jawab tuduhan curang dengan Aliff Aziz

Pelakon Oktovia Manrose tampil menepis dakwaan isteri Aliff Aziz iaitu Bella Astillah kononnya dia mempunyai menjalin hubungan dengan pelakon berkenaan.

Oktovia berkata, tuduhan dia berkunjung ke sebuah kelab malam bersama Aliff juga tidak berasas kerana mereka bukan berdua-duaan sebaliknya ada rakan-rakan yang lain.

Ini komen Oktavia Manrose:

“Kami bukan hanya berdua, ada yang teman untuk mengelakkan difitnah.

“Saya tak suka orang buat tambah-tambah cerita macam ni. Jaga sikit muka. Aliff dengan saya keluar sebagai kawan dan tiada apa yang serius di antara kami,”

Sementara itu, Oktovia Manrose juga meminta Bella Astillah tunjuk bukti mendakwa mereka berdua berada dalam keadaan mabuk ketika berhibur di kelab malam itu.

Jelasnya, dia tidak pernah menyentuh atau minum terlarang itu menjejaskan nama baik bapanya penyanyi Iwan.

Ini katanya lagi:

“Apa bukti yang mengatakan saya mabuk? Mulut manusia memang busuk tak pernah nak kalah, satu cawan air langsung tak pegang.

“Kepada Bella Astillah, saya tak suka you kecoh tunjuk orang yang saya mabuk teruk tanpa bukti, tolong jaga air muka ayah saya. Yang lain pergi sikit pun saya tak peduli,”

Terdahulu, Bella tampil mendedahkan Aliff Aziz telah sekali lagi berkelakuan curang terhadapnya apabila mendakwa pelakon itu ada hubungan dengan seorang pelakon.

Bella menyatakan suaminya itu mula mesra dengan pelakon berkenaan ketika bergandingan dalam sebuah telefilem berjudul Cinta Paling Indah.

Sebelum ini, pada 2017, Aliff Aziz pernah menggemparkan dunia hiburan apabila kantoi sedang berada di sebuah pusat karaoke bersama pelakon Afifah Nasir.

Kejadian itu berlaku ketika Bella masih dalam pantang selepas melahirkan anak pertama mereka, Mohamad Ayden Adrean yang kini berusia dua tahun.

Sumber: mStar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here