Izara Aishah suntik bibir untuk nampak lebih cantik

Sebagai seorang pelakon popular di Malayia dan mempunyai jutaan follower, sudah tentu mereka harus menjaga penampilan dan kecantikkan. Sebaagi artis, kena nampak lebih cantik dan bergaya memikat hati ramai orang di luar sana.

Itulah yang dibuat oleh pelakon jelita Izara Aishah. Dan yang lebih mengejutkan, Izara Aishah secara terbuka tidak menyimpan rahsia untuk dia mendapatkan bibir yang cantik dan lebih mungil.

Izara Aishah berkata dia tak mahu berpura-pura dan mengakui bahawa dia melakukan suntikan pada bibirnya supaya lebih seksi dan mungil.

Pelakon ini begitu terbuka untuk berkongsi mengenai kaedah itu bersama peminatnya di Twitter.

Namun begitu, suntikan itu bersifat sementara saja dan kekal hanya selama beberapa bulan.

Ini perkongsian Izara Aishah di laman media sosial miliknya:

“Hi girls I have a secret to tell… but you are gonna hate me..

“So here goes the secret. Omg .. I’m sorry you guys are gonna hate me mati Aku.. peluh peluh

“I wanted to try something new. So I had my lips done few months back. Don’t worry it’s not permanent, lasts only for 6 months. It’s cool to try but I didn’t like how it looks on me so now I’m just waiting for it to dissolve. I like the lip plumper thing better. Omg bye!

Pengakuan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menyokong Izara kerana berterus-terang dan bibir nya tak nampak seperti dibuat-buat malah memang cantik.

Tetapi ada juga yang rasa tidak bersetuju dengan tindakan beliau.

Kata mereka yang tak setuju, sebenarnya Izara tidak perlu apa-apa rawatan kecantikan kerana beliau sudah cantik semula jadi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here