Instafamous, Cik Epal buat surprise kepada suaminya, hadiahkan kereta mewah!!

Isteri mana yang tak sayangkan suami. Pengorbanan sang suami yang tak kenal erti penat untuk mencari rezeki buat keluarga sememangnya teramatlah besar.

Instafamous dan juga blogger terkenal iaitu Cik Epal menyedari perkara ini dan ingin membuat kejutan buat suaminya iaitu Jofliam sempena hari lahirnya yang ke-30.

Cik Epal mengambil keputusan untuk menghadiahkan suaminya kereta mewah Ford Mustang 5.0 GT.

Ianya memang kereta yang padu dan menjadi idaman ramai. Betapa beruntungnya Jofliam dapat isteri seperti Cik Epal.

Kisah ini menjadi bualan ramai di laman IG, apabila Cik Epal (@cikepal06) berkongsi detik ketika membuat kejutan buat Jofliam.

Ini antara nukilan Cik Epal:

“Selama aku berkahwin dan hidup serumah dengan @jofliam ni,apa yang aku nampak dia tak pernah berkira dengan aku. Dari zaman aku study sampai dah kahwin ni,aku memang jenis suka beli apa-apa guna duit sendiri. Tak suka nak mintak orang belikan apa-apa kehendak aku. Tapi kadang-kadang dia yang tetiba nak belanja aku baju lah, kasut lah, perfume lah,handbag lah tanpa aku minta.

“Orang kalau nak bagi, kita kena ambil. Rezeki jangan ditolak nokkk. Ehehe. Aku ni pulak jenis kalau orang tak berkira dengan aku, aku boleh berganda tak kan berkira dengan dia.

“Kalau dia layan aku macam QUEEN, aku berpuluh kali ganda boleh layan dia macam KING.

“Aku tahu kemampuan dia. Aku tahu dia boleh beli sangat kereta Ford Mustang 5.0 GT ni. Cuma aku rasa kalau aku bagi hadiah kereta Ford Mustang 5.0 GT ni dekat dia dengan hasil duit usaha aku sendiri, maybe dia akan lebih hargai,”

Jom layan detik di mana Cik Epal buat kejutan utnuk suaminya itu:

PART 1:

PART 2:

PART 3:

PART 4:

PART 5:

View this post on Instagram

Video part 5 Surprise Birthday Jofliam . Selama aku berkahwin dan hidup serumah dengan @jofliam ni,apa yang aku nampak dia tak pernah berkira dengan aku. Dari zaman aku study sampai dah kahwin ni,aku memang jenis suka beli apa-apa guna duit sendiri.Tak suka nak mintak orang belikan apa2 kehendak aku. Tapi kadang-kadang dia yang tetiba nak belanja aku baju lah, kasut lah, perfume lah,handbag lah tanpa aku minta. . Orang kalau nak bagi, kita kena ambil. Rezeki jangan ditolak nokkk. Ehehe. Aku ni pulak jenis kalau orang tak berkira dengan aku, aku boleh berganda tak kan berkira dengan dia. . Kalau dia layan aku macam QUEEN ?, aku berpuluh kali ganda boleh layan dia macam KING ? . Aku tahu kemampuan dia. Aku tahu dia boleh beli sangat kereta Ford Mustang 5.0 GT ni. Cuma aku rasa kalau aku bagi hadiah kereta Ford Mustang 5.0 GT ni dekat dia dengan hasil duit usaha aku sendiri, maybe dia akan lebih hargai ? . Bersambung…

A post shared by Cik Epal ? (@cikepal06) on

PART 6:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here