“Hubungan kami dalam proses pemulihan… keutamaan saya Jebat” – Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz Ahmad memberitahu hubungan rumah tangganya dengan Noor Nabila Mohd Noor kini dalam proses pemulihan.

Pelakon berumur 34 tahun ini berkata, dia lebih mengutamakan anak lelakinya Jebat Jayden Ahmad yang kini mengalami jangkitan saluran kencing sejak beberapa bulan lalu.

Ini jelas Sharnaaz Ahmad:

“Saya tak pernah cakap rumah tangga saya bermasalah tapi apa yang boleh saya katakan hubungan kami dalam proses pemulihan.

“Sekarang ini keutamaan saya adalah Jebat yang kini sedang dalam rawatan disebabkan mengalami jangkitan saluran kencing sejak beberapa bulan lalu,”

Sementara itu, Sharnaaz reda dan terima apa sahaja ketentuan Allah dan menganggap kemungkinan keadaan anaknya yang kini sakit merupakan pengikat hubungannya dengan Nabilah.

Katanya lagi, dia dan Nabila masih perlu banyak belajar untuk menjadi suami-isteri.

“Apa yang terjadi atas ketentuan Allah dan saya reda serta terima apa yang Allah dah susun. Mungkin ini (masalah kesihatan Jebat) adalah pengikat hubungan saya dan isteri.

“Saya dan Nabila kena belajar sebab kami tidak sempurna. Saya cuma nak jadi suami dan dia pun nak jadi isteri namun kita tak tahu kesudahan macam mana”

Khabar angin tentang dakwaan keretakan rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri, Noor Nabila Mohd Noor mula diperkatakan sejak Februari lalu.

Untuk pengetahuan, Sharnaaz dan Nabila, yang juga kakak kepada Neelofa telah berkahwin pada 31 Mac 2017 dan pasangan itu dikurniakan cahaya mata lelaki pada 30 Ogos tahun lalu.

Sumber: mStar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here