Foto Elfira Loy Dah Nampak Baby Bump… Dah Hamil?

Beberapa momen kenangan terindah persandingan kelima pasangan Elfira Loy dan Faris Khairol Anuar yang dibuat di Melaka telah dikongsi ke Instagram.

Majlis resepsi kelima pasangan sensasi pelakon Elfira Loy dan suaminya Faris Khairol Anuar tersebut didakan dengan bertemakan ala kampung. Khabarnya, majlis tersebut diadakan diatas permintaan daripada nenek Faris.

Di resepsi berkenaan, iany hanya dihadiri oleh keluarga terdekat sahaja dan dikatakan didadakan secara tertutup dan.

Pasangan pengantin kelihatan amat cantik memakai busana biru laut dan diraikan dalam suasana meriah dengan paluan kompang, pulut kuning. malah dari laporan Rotikaya siap ada joget lambak.

Berseri betul pasangan pengantin baru itu yang berkahwin pada bulan Januari yang lepas.

Di sebalik foto berkenaan, ada peminat yang mempunyai mata yang amattajam dan ternampak Elfora Loy seperti sudah ada baby bump. Mereka turut membuat spekulasi bahawa Elfira Loy mungkin sudah hamil.

Kata netizen lagi, ‘baby bump’ Elfira seakan sudah kelihatan dan bajunya pula direka seperti ingin sembunyikan bentuk perutnya itu.

Di ruangan komen di Instagram Elfira kini telah mula dibanjiri dengan ucapan tahniah dan doa daripada peminat yang cukup teruja untuk menantikan cahaya mata pasangan ini.

Sehingga kini Elfira Loy tidak ada memberi respon tentang berita kehamilannya. Kita tunggulah sahaja nanti komen dari Elfira Loy tentang spekulasi ini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here