“Ex Kau Buat Hal Lagi.. Nasib Baik Sekarang Dengan Mira Filzah” – Netizen Membawang Di IG Zizan Razak

Kini memang sedang panas dengan isu melibatkan pelakon cantik Emma Maembong dengan abang Syed Saddiq iaitu Syed Abdullah.

Kedua dua nya telah dikritik dan dikecam hebat kerana penyebaran beberapa keping gambar pelakon Emma Maembong dan Syed Abdullah yang memperlihatkan kemesraan mereka berdua dan menunjukkan Emma Maembong tidak memakai tudung.

Emma Maembong hanya mengakui satu gambar sahaja merupakan dirinya manakala satu lagi bukanlah dirinya. Perkara ni turut dipersetujui oleh Syed Abdullah yang mengatakan foto wanita di kangkang nya itu bukanlah Emma Maembong sebaliknya adalh foto lama yang saja di kaitkan dalam isu ini.

Apabila isu ini menjadi bualan dan buah mulut orang ramai maka ada insan lain yang turut terpalit sama. Antaranya ialah selebriti popular Zizan Razak iaitu bekas kekasih Emma Maembong.

Tak pasal-pasal, ada netizen terutama para peminat setia Zizan mengambil kesempatan membawang di laman IG milik pelakon Polis Evo berkenaan.

Netizen dilihat telah menulis komen dan memberikan kata-kata yang berkaitan dengan insiden dan kontroversi melibatkan Emma Maembong di laman IG milik Zizan Razak pula.

Ada peminat yang menyifatkan Zizan Razak sebagai seorang yang bijak dan bernasib baik kerana tidak lagi bersama Emma Maembong dan ada yang mengatakan naisb baik kini Zizan Razak bersama seorang lagi selebriti yang cantik dan popular iaitu Mira Filzah.

Sehingga kini, Mira Filzah merupakan artis popular wanita tanpa kontroversi dan kes yang negatif, sudah tentu ramai peminat Zizan suka melihat mereka bersama.

Ini antara komen dari para peminat Zizan di laman IG pelakon dan pelawak ini:

Semoga Zizan Razak bertemu jodoh secepat mungkin. Dan Buat peminat Zizan, janganlah memanaskan lagi keadaan, doakan yang baik buat Emma Maembong sahaja.

Foto: IG Zizan Razak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here