Dengan ayat menganjing “stop dreaming” pulak – Peminat Neelofa selar kenyataan Zahnita

Semalam Zahnita ada menulis satu komen di laman IG tentang Neelofa.

Zahnita muat naik satu gambar yang menyaksikan Neelofa dilantik sebagai wajah rasmi Swarovski itu membuatkan Zahnita, selaku mentor Neelofa ketika Dewi Remaja suatu ketika dulu memberikannya nasihat dan peringatan.

Ini komen Zahnita:

“Good morning! Hope your having a lovely weekend… lovely weather today.

“Stop dreaming dik! @neelofa wake up and smell the coffee. Cause just across the border, are hundreds of families suffering… Anyone care to fill in the blank. @chicksforclimate yes… I dare go there”

RESPON BALAS PEMINAT LOFA

Dek kerana komen berkenaan, peminat Neelofa tampil memberi respon balas dan mengecam tindakan Zahnita itu.

Ini antara komen dari netizen:

@raheylmk: “stop dreaming dik? aiyooo , kalau stop lofa x jd millionaire dah skrg. anak didik sudah mengatasi gurunya #jealous

@raheylmk: “Katanya nak nasihat.. Ok lah nasihat. Tapi ada “big turban, small…..” tu dah personal attack. Bukan nasihat dah ni. Bila cakap jelly*, kang ada sorang mat ni cnp komen lak. Senang kata, Zahnita ni personal attack.

@ladymyra_287: “Attention seeker nya pun.. Ke publisiti murahan sbb kau sendu, neelofa pulak tgh glemer? Apa2 niat nk tegur kau xleh DM dia ke? Nk kena post kt ig tag dia? Lpstu viral.. So org pun ingt la balik nama zahnita yg org berlakon pun sendu.

@ladymyra_287: “Nak suruh org viral lpstu nama dia glemer balik la tu.. Mcm xboleh DM org tu personally…dgn ayat menganjing “stop dreaming” pulak tu..

@hannah_nzafrain: “Dengki. Dia bkn founder pun, dia duta je. Selamani xnk pulak nak condemn swarovski. Bila neelofa dpt jd model trus nak post camni. Klw niat tu baik blh je dm dia, xperlu nak post public kot.

@fatyhah93
tak sekarang ni lofa bukannye founder swarovski pun. die cume duta je. die tegur lofa macam tu ape je yang lofa boleh buat? ridivulous nak bagi kesedaran tapi tegur duta. macam ade bau2 dengki je zahnita ni. hahaha

@zoekitzu: “Astagfirullah… what are u trying to say? U don’t know know other people’s deeds/sins. Spread positivity, not hate.

@afif.azli: “Sorry, atleast ad la muka ank mlayu sorg jd duta swarovski.. Klu muka awk hrpkn poster lama-2 kt tiang bgunan Jakel bolela..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here