Bekas Suami Cleopatra Dedah Apa Sebenar Yang Berlaku

Gempar media sosial dengan dakwaan dipukul oleh bekas suami yang diberikan oleh wanita yang dikenali sebagai Cleopatra.

Bekas suaminya iaitu Nasir Yaacob telah bertindak membela dirinya dan mendedahkan apa sebenarnya terjadi.

Bekas isterinya Cleo atau nama sebenarnya Nur Fathiah Syazwana Shaharuddin menceritakan hal sebenarnya di Faccebooknya.

Nasir Yaacob yang merupakan seorang ushawan berpangkat datuk itu tampil menjernihkan namanya:

“Make up buat macam lebam-lebam, pastu buat medical check up guna kawan doktor yang boleh kawtim. Pakai kertas A4 2 helai… tak yah letterhead… pastu kata mangsa keganasan rumah tangga.

“Buat laporan palsu… IO suruh buat medical check up kat hospital kerajaan tak berani pun. Dah bolot segala harta memanglah ditu. Audi R8 pun dah dapat kan.

“Siapa yang bagi tu kalau bukan yang buruk hina ni. Sekarang sakan berdiri atas kereta posing bagai pontianak. Lupa ke siapa yang belikan kereta pink yang dibanggakan sangat tu?”

“Maaflah… abam ni orang kampung. Masa jadi isteri abam dulu elok je bertudung. Sekarang dah londeh semua. Kejap kata politician, kejap kata businesswomen, kejap kata public figure… dah macam sesumpah… tukar-tukar.

“Abam hanya nak clear out this s*** saja… kalau tak fitnah abam, abam tak kan cakap benda ni. Even masa kecoh dulu, abam siap buat statement kata dia adalah seorang wanita yang baik sebab abam taknak burukkan.

“Abam nak wangikan nama dia. Tapi apa yang abam dapat? Dapat SMS kata jangan campur urusan dia. Takpe abang anggap itu ucapan terima kasih kerana menyelamatkan maruah dia. Now dok sibuk tabur fitnah macam-macam kat abam… Memang eloklah abam ceraikan.

“Sapa nak try & jadi mangsa drama Queen seterusnya silakanlah ambik jd bini.. dah kena, baru tau cantik ke tak…

“Banyak lagi perempuan yang jauh lebih baik. Abam tau Allah ada perancangan yang lebih baik untuk abam. Abam dah banyak sabar, dah maafkan walaupun segala harta dah kena bolot. Abam dah move on… tetapi kenapa nak kacau dan fitnah hidup abam?”

Menurut Nasir Yaacob lagi, semasa wanita tersebut menjadi isterinya dia memakai tudung namun selepas bercerai dengan dirinya, Cleo tampil dengan penambilan berbeza.

Turut mendakwa bahawa kereta Audi yang bewarna merah jambu itu juga adalah pemberian daripada dirinya. Bekas suaminya juga mendakwa bahawa dia sudah memaafkan bekas isterinya.

Jika sebelum ini kecoh media sosial mempertikaikan sama ada Cleopatra ini adalah wanita tulen atau pun tidak dan selaku bekas suami kepada wanita ini juga mendedahkan bahawa dia adalah bekas isterinya dan juga ibu kepada dua orang anak mereka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here